Haber

Serdar Ortaç, Eski Eşinin “Mücevherlerimi Satıp Kumar Oynadığı” İddiasıyla İlgili Sessizliğini Bozdu

Sosyal medya platformlarında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç, bir süre önce eski eşiyle ilgili söylediği sözlerle uzun süre gündem olmuştu. Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında bu konuyu ilk kez konuşma fırsatı bulan Loughnan, “Serdar mücevherlerimi satıyor ve kumar oynuyordu” şeklinde bir açıklama yaptı. Ortaç, ayrıldığı eski eşinin bu sözlerine tartışmalı bir şekilde yanıt verdi.

Türk pop müziğinin tanınmış ismi Serdar Ortaç, son dönemde TikTok üzerinden yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettiriyor.

Geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerinden yaptığı bazı açıklamalar büyük yankı uyandırdı.

Özellikle kadınlarla ilgili söylediği sözler 53 yaşındaki sanatçının tepki göstermesine neden oldu.

Tartışmalı bir dönemin ardından ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan’ı da eleştirdi.

‘Eşitlik taleplerinizle başımıza dert açtınız. Bayanlara bu kadar fazla güç vermeyin; “Erkeklere yapılan bu haksızlık utanç verici” diyen Ortaç, eski eşiyle ilgili şunları söyledi: “Tüm yetkileri eski eşime verdim, sonuç ne oldu?” İki memesi olduğu için ağzıma sikti! Sırf iki göğsü var diye bu kadar.’

Serdar Ortaç’ın eski eşi Chloe Loughnan, kendisiyle ilgili bir soruya şu yanıtı verdi: “Chloe nerede, neden bana soruyorsun? Boşanalı kaç yıl oldu? Arabada sinir krizi geçirdim, o yüzden konuştum” böyle… Sinir krizi geçiremez miyim, insan değil miyim?” Şeklinde cevap verdi:

Bu sözler karşısında uzun süre sessiz kalan Chloe Loughnan, Esin Övet ve Timuçin Güner’in ‘Talk to Talk’ adlı Youtube programına katılarak değerli açıklamalarda bulundu.

Loughnan şunları söyledi: ‘Eski karım kumarı benden daha çok seviyordu. “Bir sabah uyandığımda evde değildi” dedi. Ayrıca Serdar Ortaç’ın ailesiyle birlikte İrlanda’ya döndüğünde kendi mücevherlerini sattığını ve kumar oynadığını da iddia etti.

Ünlü pop şarkıcısı, Loughnan’ın “Mücevherlerimi çaldı” iddiasını Söylemezsem Olmaz’a anlattı.

‘Hepsini duydum… Umrumda değil. “Yemin ederim, tek umursadığım şey konser” dedi. Ortaç, Chloe ile bir daha görüşüp görüşmeyeceği sorulduğunda ise “Allah esirgesin” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu